23 Apr 2020

I kampen mot covid-19, fria standarder nu även inom anestesi, respiratorer och biokompabilitet av medicinteknik. Ladda hem idag.

I den fortsatta kampen mot covid-19 släpper nu SIS ännu fler standarder kostnadsfritt, inom medicinteknik.

I den fortsatta kampen mot covid-19 släpper nu SIS ännu fler standarder kostnadsfritt, inom medicinteknik. Som så många andra organisationer gör vi på SIS vårt yttersta för att bidra till att bekämpa pandemin och det gör vi tillsammans med standardiseringsorganisationer över hela världen.

De fria standarderna omfattar bland annat anestesi och respiratorer, biokompatibilitet av medicinteknik och molekylärbiologisk analys. SIS erbjuder nu svenska företag och organisationer att använda sig av dessa standarder kostnadsfritt under en begränsad tid.

Tidigare släppta kostnadsfria standarder andningsskydd munskydd
ögonskydd medicinska handskar skyddshandskar, operationskläder skyddskläder.