Nätverksträffar

Nätverket för chefer inom Sveriges operationsavdelningar, CSO, bildades år 2010.

Chefnätverket är till för att du skall kunna diskutera aktuella frågor inom ledarskap och är till för dig exklusivt som chef eller ledare inom operationsverksamhet i Sverige oavsett professionsbakgrund. Det är RFop:s Chefråd som ansvarar för nätverket.

Under året 2019 genomförde vi tre nätverksträffar och en Chefkonferens med deltagare från hela landet. Nätverkens och konferensens teman har varit ”Bemanna och behålla”, ”Organisationens påverkan – grupp, individ och ledare” samt ”Utbildning och kompetens”.

2020

Under 2020 arrangerades det ett chefnätverk, ett lunch till lunch 12 - 13 mars, med tema Chefens arbetsmiljö, efter det tog Covid-19 över och allt annat har flyttas till 2021.

2021

Fakta nätverksträffarna

När: 2 - 3 september, lunch till lunch.

Självledarskap, inställning och arbetsglädje med Susanne Canu, Ledarutvecklare, MT Ledarskap Stockholm samt en energigivande inspirationsföreläsning med Christina Stielli, författare, föreläsare och organisationsutvecklare, Stielli Kommunikation AB. 

Och rundabordsdialog med aktuella ledarfrågor.

Var: Alltid på Stockholm Waterfront Congress center

Kostnad: 
2 - 3 september, lunch till lunch, 5 160 kr ex moms, inklusive lunch x 2, kaffepaus x 2, middag och övernattning på Radisson Blu Waterfront Hotel.

Kom och nätverka under trevliga former, träffa chefskollegor från hela landet för dialog om aktuella frågeställningar och hämta inspiration av varandra!

Nätverksträffarna, lunch till lunch

När: 2 - 3 september 2021

Var: Stockholm Waterfront Congress center

 

Hanna Karlsson

Hanna Karlsson

Visby