Nätverksträffar för chefer på Sveriges operationsavdelningar

Nätverket för chefer inom Sveriges operationsavdelningar, CSO, bildades år 2010. Nätverket är exklusivt som chef eller ledare inom operationsverksamhet i Sverige oavsett professionsbakgrund. Syftet med nätverksträffarna är att du skall kunna diskutera aktuella frågor inom ledarskap, generellt och specifikt för operationsavdelningar. Det är RFop:s Chefråd som ansvarar för nätverket.

Nästa träff

Program presenteras senare i vår.

När:
1 - 2 september 2022, lunch till lunch.

Var: 
Stockholm Waterfront Congress centre

Kostnad: 
5 250 kr ex moms, inklusive lunch x 2, kaffepaus x 2, middag och övernattning på Radisson Blu Waterfront Hotel.

Kom och nätverka under trevliga former, träffa chefskollegor från hela landet för dialog om aktuella frågeställningar och hämta inspiration av varandra!

Tidigare nätverksträffar

Under året 2019 genomförde vi tre nätverksträffar och en Chefkonferens med deltagare från hela landet. Nätverkens och konferensens teman har varit ”Bemanna och behålla”, ”Organisationens påverkan – grupp, individ och ledare” samt ”Utbildning och kompetens”. 

Under 2020 arrangerades det ett chefnätverk, ett lunch till lunch 12 - 13 mars, med tema Chefens arbetsmiljö, efter det tog Covid-19 över och allt annat har flyttas till 2021.

2021 var det Självledarskap, inställning och arbetsglädje med Susanne Canu, Ledarutvecklare, MT Ledarskap Stockholm samt en energigivande inspirationsföreläsning med Christina Stielli, författare, föreläsare och organisationsutvecklare, Stielli Kommunikation AB. 

 

Hanna Karlsson

Hanna Karlsson

Visby