Chefskonferens 2021

Riksföreningen för operationssjukvård:s Chefråd arrangerar för 8:e gången en chefskonferens med intressanta föredragshållare.

Chefkonferensen hålls 3 december 2021!

Konferensavgift: 3 900 kr ex. moms, avgiften inkluderar mingel och dryck, samt lunch och kaffe x 2.  

 

Erbjudande!

Du har möjlighet att anmäla dig som två dagars deltagare. Du deltar på Höstkongressen dag ett, 2 december, samt Chefskonferensen, 3 december, till ett reducerat pris, 5 850 kr ex moms (ordinarie för icke medlem, 7 850 kr ex moms) inkluderar lunch x 2 kaffe x 4 samt mingel.

Nyhet!
Du kan även boka hotell via oss, fram till 1 november, på Radisson Blu Waterfront Hotel, enkelrum för 2 100 kr ex moms. OBS! Vi kan ej ta emot hotellbokningar längre.

Världens bästa arbetsglädje!

Ingen söndagsångest, bara måndagslängtan? Alla känner sig bekräftade av chefen? Goda relationer och smidig kommunikation mellan kollegor? Idag ser många av oss jobbet som ett sätt att få en månadslön, men tänk hur det vore om alla verkligen var stolta över att få jobba just hos er?! Tänk hur det skulle vara på jobbet om varje medarbetare klev in på arbetsplatsen varje dag med lust och energi, fast besluten att göra sitt yttersta för att bidra till god arbetsglädje, motivation och lysande resultat?!

På en hårt konkurrensutsatt marknad kan service, attityd och bemötande från personalen vara avgörande för framgången. Dessutom bidrar det till en stimulerande arbetsglädje för varje medarbetare.

Elizabeth Kuylenstierna delar med sig av sin erfarenhet från arbetet med många personalgrupper i en tänkvärd men underhållande föreläsning om hur vi kan förhålla oss till varandra och vårt arbete, hur vi kan blir stoltare medarbetare som har roligare på jobbet tillsammans.

Elizabeth Kuylenstierna är ledarskapskonsult, medlare, terapeut, coach, författare, UGL-handledare och en av Sveriges mest efterfrågade föreläsare.

Elizabeth Kuylenstierna

Elizabeth Kuylenstierna är ledarskapskonsult, medlare, terapeut, coach, författare, UGL-handledare och en av Sveriges mest efterfrågade föreläsare.

Hon kommer och föreläser om,
Världens bästa arbetsglädje!

Therese Fagerstedt

Ledarskap med kommunikation som verktyg

och varför kommunikation är skillnaden mellan att vara chef eller ledare, är något som Therese Fagerstedt ska berätta om. Therese jobbar idag som pressekreterare på Försvarsmakten där hon också är chef för myndighetens mediecenter.

Ida Texell

Ledarskap vid förändringsprocesser och ledarskapets betydelse för hållbar samhällsutveckling

Ida talar öppenhjärtligt och passionerat om varför vi människor behöver göra vissa val om världen ska bli en bättre plats.

Inbjudan Chefkonferens 2021