Inbjudan deltagare

Riksföreningen för operationssjukvård (RFop) inbjuder till Höstkongress i Stockholm 1 - 2 december 2022 på Stockholm Waterfront Congress Center. RFop är Sveriges operationssjuksköterskors professions förening och vi välkomnar er operationssjuksköterskekollegor från hela Sverige till två spännande och innehållsrika kongressdagar.

Det spelar ingen roll om du är nyutbildad eller har många år i yrket, arbetar på ett mindre sjukhus eller på en universitetsklinik. Kongressen innehåller föreläsningar inom varierade ämnesområden. Programmet varvas mellan intressanta föreläsningar och utställningsbesök.
I den medicintekniska industrins utställning kommer du få möjlighet att träffa produktspecialister som kan informera och svara på dina frågor. Du kommer se nya produkter och de senaste av tekniska innovationer. Operationssjukvården är en högteknologisk miljö där den medicintekniska industrin är en viktig samarbetspartner. 
 
Operationssjukvården är i ständig förändring. Så häng med på en konferens som ger dig kompetensutveckling, kunskapsfördjupning och erfarenhetsutbyte.

 

Tid och plats
Torsdag och fredag den 30 november - 1 december 2023, på Stockholm Waterfront Congress Center

Registreringen är öppen
Torsdag den 30 november kl. 08:30 – 09:30 och kl. 11:45 – 12:15

Fredag den 1 december kl. 08:00 – 08:30

Anmälan
Sista anmälningsdag för garanterad plats är 13 oktober därefter i mån av plats. Bekräftelse om deltagande skickas direkt till den e-postadress som anges i anmälan - viktigt att korrekt e-postadress anges. Anmälan är bindande under förutsättning att kongressen genomförs. Platserna kan efter överenskommelse överlåtas åt annan person.

 

Frågor

Angående anmälning och betalning kontakta:

rfkongress@mittkompetens.se