Inbjudan till utställning Höstkongressen 2020

Sedan 1964 har Riksföreningen för operationssjukvård arrangerat Höstkongress varje år och år 2020 skulle bli det 56:e, så blev det inte. Fast det blir en 56:e Höstkongress! 4 - 5 februari 2021 och den kommer fortfarande att heta Höstkongress 2020.

Tillsammans med Stockholm Waterfront Congress Centre och Svenska Mässkonsult har vi genomfört en riskanalys och utifrån den planerat och vidtagit åtgärder för genomförandet av kongressen. Utställningen kommer att byggas för att på bästa möjliga sätt för att skapa ett jämt flöde av besökare. Kartan presenteras på hemsidan och kommer även att skickas per mejl. Som alltid har Ni möjlighet att marknadsföra Ert företag och Era produkter vid fem utställningstillfällen till en totaltid av ca 335 minuter (inklusive mingeltiden).

  • Samma utställningslokal som 2019. Med en coronasäkrad möblering, kartan kommer inom kort.
  • Utställargods som ska skickas i förväg går tur och retur via Budmicke.
    Godset levereras till Er monter samt hämtas efter utställningen i Er monter. Ange i anmälan om Ni önskar använda Er av tjänsten. Tjänsten faktureras efter genomförd utställning.
  • Alla möbler bokas via Svensk Mässkonsult, länk finns på anmälningssidan.
  • Utställningen öppnar torsdag kl. 11.45 och stänger fredag kl.13.45.
  • Torsdagens program avslutas eventuellt med mingel i utställningslokalen.
  • Preliminärt program finnas på hemsidan.

Vi erbjuder er att få faktura och betala kongressen redan i år, 2020. Då önskar vi er anmälan senast 15 november, annars är sista anmälningsdag 24 december 2020.

OBS! Under 2021 kommer vi även att genomföra Hygienforum 20 - 21 maj och Höstkongress 2 - 3 december.