Inbjudan till utställning Höstkongressen 2020

Styrelsen kommer i helgen att fatta beslut om Höstkongressen genomförs som planerat 26 - 27 november 2020 eller flyttas till januari/februari 2021. Denna vecka genomförs möten med RFops sponsorer, chefråd, Svensk mässkonsult som ritar och planerar utställningen soch med Waterfront som ska garantera att riktlinjer följs i föreläsningssalar, vid registrering, förtäring etc. Som presumtiv utställare kan du lugnt anmäla dig, om vi ställer in eller byter dagar (nya villkor) så skickar vi ut information och vi skickar inga fakturor förrän vi är 100 % att vi kör och att ni kan/vill vara med. Däremot är det bra för oss att alla som är intresserade anmäler sig så vi ser behovet/viljan att denna kongress blir av.

Riksföreningen för operationssjukvård bjuder in till den 56:e Höstkongressen på Stockholm Waterfront den 26-27 november 2020.

Vi vågar tro att denna kongress kommer att genomföras som planerat. Efter det inställda Hygienforumet i maj, är vår förhoppning att det är många som får möjlighet att delta på årets Höstkongress. Vår förhoppning är även att ni som företag har tagit er igenom denna tid och har möjlighet att vara med som utställare på årets Höstkongress.

Sedan starten 1964 har föreningen arrangerat Höstkongress varje år och i år blir det för 56:e gångenden 26–27 november 2020 på Stockholm Waterfront Congress Centre. Som alltid har Ni möjlighet att marknadsföra Ert företag och Era produkter vid fem utställningstillfällen till en totaltid av ca 335 minuter (inklusive mingeltiden).

  • Samma utställningslokal som förra året.
  • Karta över utställningen publiceras på hemsidan under augusti månad.
  • Utställargods som ska skickas i förväg går tur och retur via Budmicke. Godset levereras till Er monter samt hämtas efter efter utställningen i Er monter. Ange i anmälan om Ni önskar använda Er av tjänsten.Tjänsten fakuteras efter genomförd utställning.
  • Vi kommer att återkomma om bokning av möbler.
  • Utställningen öppnar torsdag kl. 11.45 och stänger fredag kl.13.45.
  • Torsdagens program avslutas med mingel i utställningslokalen.
  • Preliminärt program kommer att finnas på hemsidan.

Sista anmälningsdag är 21 september 2020.

Program Höstkongress 2020

Inbjudan utställare Höstkongress 2020